top of page
IMG_9766.jpeg

LUOPIOINEN, PÄLKÄNE

Muuta Kukkiajärven ympäröimään Luopioisten kylään kattavien peruspalveluiden äärelle, täytä tästä vuokrahakemus.

Luopioisten kirkonkylä on yksi Pälkäneen kunnan kolmesta päätaajamasta. Kukkia-järven kainalossa sijaitsevan kirkonkylän maisema on valittu Hämeen Heimoliiton toimesta Pirkanmaan kauneimmaksi.

TOIMIVAT JA MONIPUOLISET PALVELUT

Kirkonkylän palveluita ovat pankit, apteekki, terveyskeskus ja seurakuntakeskus sekä päivittäistavarakauppa. Kirkonkylästä löytyvät myös koulu ja kirjasto. Palveluita täydentävät mm. autokorjaamot, parturi-kampaamot, hierontapalvelut ja erilaiset putiikit sekä lukuisat muut palveluyritykset. Aivan kirkonkylän keskellä sijaitsee Ravintola Liekki, joka on kuuluisa hyvästä ruuastaan ja hyvinvarustetusta kesäterassista. Luopioisten tori on kesäkautena torstaisin ja lauantaisin tutustumisen arvoinen nähtävyys ja ostospaikka. Lue lisää Luopioisten alueesta sivulta Kukkialle.fi.

500 metriä uimarannalle, 800 metriä kauppaan ja ravintolaan, mahtavat ulkoilureitit joka puolella. Tervetuloa Luopioisten kylän sydämeen Kukkiajärven maisemiin!

Pälkäne: About
Pälkäne: Pro Gallery

LUOPIOISTEN PIENTALOT

Osoite: Niementie 12, 36760 Luopioinen

Valmistumisvuosi: 2021

Asuntojen määrä: 8

Vapaita asuntoja: täytä hakemus niin olemme yhteydessä asunnon vapautuessa

Asuntojen koko: 27 m2

Pihojen koko: 300 - 600 m2

Sauna: saatavilla ulkosauna
Perusvuokra: 419 - 459 € (vaihtelee tontin koon ja sijainnin mukaan, +mahdollinen lisävarustelu)

Luopioisten kompaktin kokoiset Eco Villas -asunnot soveltuvat mukavaan ympärivuotiseen asumiseen. Piha on pieni ja helppohoitoinen, mutta tarjoaa silti mahdollisuuksia luovuudelle. Asumiskustannukset ovat erittäin alhaiset, sillä lämmitettäviä neliöitä on 27 m2 eli juuri sen verran kuin oikeasti tarvitset. Lisäksi saat halutessasi tuunattua Eco Villaasi ulkosaunalla tai muilla lisämausteilla.

TÄYTÄ VUOKRAHAKEMUS

Pälkäne: HTML Embed

LIIKUNTA-
MAHDOLLISUUDET

Tutustu lähiympäristön laajoihin liikuntamahdollisuuksiin tästä kartasta.

Pälkäne: HTML Embed
bottom of page