091df522-5d58-4465-8777-95376269b842.jpe

NARVA, VESILAHTI

Muuta yhteen yhdeksästä 27m2 pientalosta aivan Pyhäjärven rannan tuntumaan. Pulahda uimaan lämpimänä kesäpäivänä suoraan kotioveltasi. Veneile Tampereelle, Hämeenlinnaan tai vaikkapa Pälkäneelle.

Narvan kylällä on ollut asutusta jo satojen tai jopa tuhansien vuosien ajan. Myös tontillamme on noin 500 neliömetrin alue museoviraston muinaismuistoaluetta. Vieressä on Pyhäjärvi mahtavine veneilymahdollisuuksineen, muutaman sadan metrin päässä ruokakauppa, kahvila ja jopa Narvan Kyläpanimo.

Alue tunnetaan erityisesti joka viides vuosi järjestettävistä Narvan Markkinoista. Aivan lähellä on myös Laukon kartano, joka on nykyään tunnettu isoista ulkoilmatapahtumista, näyttelyistä ja herkullisesta ruoasta. Lue lisää Narvan alueesta.


 

NARVAN PIENTALOT

Narvan kompaktin kokoiset Eco Villas -asunnot soveltuvat mukavaan ympärivuotiseen asumiseen. Piha on pieni ja helppohoitoinen, mutta tarjoaa silti mahdollisuuksia luovuudelle. Asumiskustannukset ovat erittäin alhaiset, sillä lämmitettäviä neliöitä on 27 m2 eli juuri sen verran kuin oikeasti tarvitset. Lisäksi saat halutessasi tuunattua Eco Villaasi ulkosaunalla tai muilla lisämausteilla.

50 metriä veneilemään, 400 metriä kauppaan ja kahvilaan, mukavat kävelyreitit joka puolella. Tervetuloa Narvan perinteisiin kylämaisemiin aivan Pyhäjärven rannan tuntumaan.