top of page
PHOTO-2021-08-25-13-45-21_edited.jpg

NARVA, VESILAHTI

Muuta pientaloon aivan Naarvajoen tuntumaan, Pyhäjärven rantamaisemiin. Täytä tästä vuokrahakemus.

Narva on toinen virkeän ja kasvavan Vesilahden päätaajamista. Pientalomme sijaitsevat aivan Narvan kylän keskustan vieressä. Muutaman sadan metrin päässä on ruokakauppa, lounasravintola, rautakauppa ja jopa Narvan kyläpanimo jonka maukkaat oluet ovat tulleet tunnetuksi jo koko Pirkanmaalla.

Narvan kylällä on ollut asutusta jo satojen tai jopa tuhansien vuosien ajan. Myös tontillamme on noin 500 neliömetrin alue museoviraston muinaismuistoaluetta. 

Alue tunnetaan erityisesti joka viides vuosi järjestettävistä Narvan Markkinoista. Aivan lähellä on myös Laukon kartano, joka on nykyään tunnettu isoista ulkoilmatapahtumista, näyttelyistä ja herkullisesta ruoasta. Lue lisää Narvan alueesta.


Vesilahti: About
Vesilahti: Pro Gallery

VESILAHDEN NARVAN PIENTALOT

Osoite: Parkkarintie 8, 37370 Narva

Valmistumisvuosi: 2021

Asuntojen määrä: 8

Vapaita asuntoja: täytä hakemus niin olemme yhteydessä asunnon vapautuessa

Asuntojen koko: 27 m2

Pihojen koko: 250 - 600 m2

Sauna: osaan asunnoista saatavilla ulkosauna
Ranta: yhteisranta, laituri, grilli
Perusvuokra: 419 - 489 € (vaihtelee tontin koon ja sijainnin mukaan, +mahdollinen lisävarustelu)

Narvan kompaktin kokoiset Eco Villas -asunnot soveltuvat mukavaan ympärivuotiseen asumiseen. Piha on pieni ja helppohoitoinen, mutta tarjoaa silti mahdollisuuksia luovuudelle. Asumiskustannukset ovat erittäin alhaiset, sillä lämmitettäviä neliöitä on 27 m2 eli juuri sen verran kuin oikeasti tarvitset. Lisäksi saat halutessasi tuunattua Eco Villaasi ulkosaunalla tai muilla lisämausteilla.

50 metriä veneilemään, 400 metriä kauppaan ja kahvilaan, mukavat kävelyreitit joka puolella. Tervetuloa Narvan perinteisiin kylämaisemiin aivan Pyhäjärven rannan tuntumaan.

Vesilahti: HTML Embed
bottom of page