ViherKostiala42_edited.png

LUOPIOINEN, PÄLKÄNE

Oma pientalo kesäksi!

Muuta ihastuttavaan omaan pikkutaloon Kukkiajärven ympäröimään Luopioisten kylään kattavien peruspalveluiden äärelle. Kahdeksan taloa on jo valmistunut


Kompaktin kokoiset Eco Villas -asunnot soveltuvat mukavaan ympärivuotiseen asumiseen. Piha on pieni ja helppohoitoinen, mutta 350-500 neliötä tarjoaa silti mahdollisuuksia luovuudelle. Asuminen on edullista ja ekologista, sillä lämmitettäviä neliöitä on 27 m2 eli juuri sen verran kuin oikeasti tarvitset. Lisäksi saat halutessasi lisähinnasta tuunattua Eco Villaasi ulkosaunalla, kesähuoneella tai muilla lisämausteilla.

MATERIAALIT

​Kaikki kuvat ovat havainnekuvia. Perustustapana on tuulettuva alapohja, ulkoverhoilun materiaali on puu, kattomateriaali pelti konesaumaulkonäöllä.


VARAA YKSITYISESITTELY

Varaa yksityinen esittelyaika valmiiseen esittelytaloon. Ota yhteyttä info@ecovillas.fi tai Miika Utoslahti, 040 532 2238.

 
 

TOIMIVAT JA MONIPUOLISET PALVELUT

Kirkonkylän palveluita ovat pankit, apteekki, terveyskeskus ja seurakuntakeskus sekä päivittäistavarakauppa. Kirkonkylästä löytyvät myös koulu ja kirjasto. Palveluita täydentävät mm. autokorjaamot, parturi-kampaamot, hierontapalvelut ja erilaiset putiikit sekä lukuisat muut palveluyritykset. Aivan kirkonkylän keskellä sijaitsee Ravintola Liekki, joka on kuuluisa hyvästä ruuastaan ja hyvinvarustetusta kesäterassista. Luopioisten tori on kesäkautena torstaisin ja lauantaisin tutustumisen arvoinen nähtävyys ja ostospaikka. Lue lisää Luopioisten alueesta sivulta Kukkialle.fi.

YHTEISTYÖSSÄ SÄÄSTÖPANKKI JA OSUUSPANKKI
Mikäli haluat neuvotella lainasta, voit halutessasi olla yhteydessä seuraaviin pankkeihin:

SÄÄSTÖPANKKI

Taru Lehtonen

Rahoitusneuvoja

Valtatie 18

37800 AKAA

taru.lehtonen@saastopankki.fi
puh. 029 0412 342

OSUUSPANKKI
Keskitie 15, 36760 Luopioinen
010 258 9351

www.op.fi/luopioisten-osuuspankki

LAINALASKURI

Lainatarjoukset ovat tietysti aina henkilökohtaisia, mutta tällä lainalaskurilla pystyt suunnilleen haarukoimaan tulevan lainan kuukausierän suuruutta.

 
 

LUOPIOISTEN PIENTALOT

400 metriä uimarannalle, 700 metriä kauppaan ja ravintolaan, mahtavat ulkoilureitit joka puolella. Tervetuloa Luopioisten kylän sydämeen Kukkiajärven maisemiin!

 

LIIKUNTA-
MAHDOLLISUUDET

Tutustu lähiympäristön laajoihin liikuntamahdollisuuksiin tästä kartasta.