top of page
Etsi
  • Writer's pictureEco Villas

ASUKASTIEDOTE: Pihatöiden tarkentunut aikataulu, vikailmoituslomake ja Vesilahden pihasuunnitelma

Kesä on tulossa kovalla vauhdilla, sääennustuksen mukaan saamme kaikki nauttia huomenna kesäisestä ilmasta. Tähän Ecovillasin kaikkien aikojen toiseen uutiskirjeeseen kertyikin lopulta melko paljon tärkeää asiaa! Jos et ole vielä tilannut näitä tiedotteita sähköpostiisi niin sen voi tehdä menemällä ecovillas.fi etusivulle ja sieltä kohdasta "Subscribe form". Täytä siihen sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Submit". Näin saat aina tiedon uusista viesteistä!


Vikailmoituslomake


Totesimme, että nyt kun kaikkiin asuntoihin on jo muutettu tai muutetaan aivan lähipäivinä, olisi hyvä julkaista vikailmoituslomake. Rakentajat ja siivoojat ovat tietysti parhaansa mukaan tehneet asunnot mahdollisimman hyvin ja korjanneet kaikki huomaamansa puutteet. Mutta näinhän se on, että joitakin puutteita huomaa vasta asunnossa asuessa.


Mikäli huomaat oleellisia puutteita asunnossasi, niin täytä tämä vikailmoituslomake. Voit täyttää lomakkeen vaikka olisit jo ilmoittanut viasta, mutta puutetta ei ole vielä korjattu. Voihan olla, että tieto ei ole tullut perille asti esimerkiksi alueella hääräilevältä työmieheltä, tai sitten on vain tapahtunut inhimmillinen unohdus. Lomakkeen avulla jokainen ilmoitus menee suoraan meidän järjestelmään ja tulevat hoidetuksi.


Lomake kannattaa täyttää mahdollisimman pian, sillä teemme kummallakin alueella muuttojen jälkeisiä fiksauksia tulevan kahden viikon aikana. Akuuteissa tilanteissa kuten vesivuodon tullessa älä täytä lomaketta vaan soita heti!


Vesilahden pihasuunnitelma on nyt valmis


Ja eikö näytäkin hienolta! Jotkut yksityiskohdat varmasti tarkentuvat vasta työtä tehdessä, mutta tämä on jo paljon suuntaa antava. Ylärivin talojen pihoja tullaan kasvattamaan, niihinkin saa nyt sitten tehtyä mukavasti istutuksia. Muistathan, että pienikin puutarha voi olla todella kaunis!


Pihatöiden tarkentunut aikataulu ja vaikutus asukkaisiin


Vesilahdella pihatyöt käynnistyvätkin jo tällä viikolla! Työt jatkuvat ensi viikkoon (vko 20/2021) asti, sillä istutusten teko on aika hidasta.


Pälkäneellä pihatyöt aloitetaan heti Vesilahden jälkeen. Multaa tasoitellaan jo aiemmin, varsinainen viherrakentaminen aloitetaan 26.5.2021 ja se kestää muutaman päivän ajan.


Katsothan, ettei pihallasi ole ylimääräisiä tavaroita. Valmistaudu siirtämään autoa sillon kun vuorossa on pihateiden viimeistely. Kun siirrät autosi pois tontilta niin katsothan, että sen ohi pääsee kulkemaan vielä raskaallakin kalustolla.


Veden käyttö istutuksissa ja käytetyn veden hyvittäminen sinulle


Istutuksia täytyy kastella ja viherrakentajat käyttävät kasteluun talojen seinissä olevia hanoja. Hyvitämme käytetyn veden sinulle sataprosenttisesti! Vesimittarisi lukema katsotaan ennen kastelun aloittamista ja kastelun loputtua. Käytetty vesimäärä vähennetään kokonaisuudessaan vesilaskustasi.

220 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page