top of page
Etsi
  • Writer's pictureEco Villas

ASUKASTIEDOTE: Pihatyöt ja lisävarustelu

Olet lämpimästi tervetullut Eco Villas -pientalon asukkaaksi! Tämä Eco Villasin ensimmäinen asukastiedote käsittelee pihatöitä ja lisävarustelua. Muista myös tilata tässä kerrottujen ohjeiden avulla tulevatkin Eco Villasin uutiset sähköpostiisi, ettet jää mistään paitsi.
Kevät tuli nopeasti ja saamme nauttia vihdoin auringosta! Varjopuolena on se, että rakennusaikaiset pihatiet tulevat kuraiseksi ja multakasat paljastuvat. Pihatyöt kannattaa kuitenkin aloittaa vasta sitten kun maa on kunnolla kuivunut, jotta lopputuloksesta saadaan pysyvästi hyvä. Kiitos kärsivällisyydestä!


Tästä eteenpäin ulkona tehtävien töiden järjestys on suunnilleen seuraavanlainen:

  1. odotellaan maan kuivumista

  2. muotoillaan nurmikon pohjat ja kaivetaan kuopat istutettaville puille sekä pensaille

  3. asennetaan sadevesikaivot ja rännit

  4. sorastetaan talojen reunustat

  5. kylvetään nurmikko, istutetaan puut ja pensaat pihasuunnitelman mukaisesti

  6. sorastetaan parkkipaikat ja pihatiet

  7. tehdään roskisaitaus ja postilaatikoille lopullinen teline

  8. Vesilahdella asennetaan laituri ja tehdään pieni grillauspaikka

  9. valmista!

Ilmoita mitä lisävarusteita haluat

Muutamat asukkaat ovat myös toivoneet lisävarusteita. Osa lisävarusteista voidaan asentaa jo nyt, jotkut lisävarustelut lykkääntyvät hiukan pidemmälle. Olet ehkä jo maininnut vaikkapa vuokrasopimusta tehdessä, että mistä lisävarusteista olet kiinnostunut. Mutta kaikki tiedot eivät ole valitettavasti enää tallessa ja toisaalta onhan ajatuksesi saattanut muuttua. Niinpä pyydämme kaikkia asukkaita ilmoittamaan tämän lomakkeen kautta haluamansa lisävarusteet.


Tilaa uutiset sähköpostiiisi

Kaikkia tiedotteita ei toimiteta paperisena postilaatikkoon. Tilaa Eco Villas -uutiskirje niin saat kaikki tiedotteet aina heti sähköpostiisi. Mene ecovillas.fi etusivulle ja scrollaa kohtaan "Subscribe Form". Täytä siihen sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Submit".


429 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page