top of page
Etsi
  • Writer's pictureEco Villas

Haluatko ikioman pientalon? Varaa omasi pian! Entä mitä sen ostaminen maksaa?

Päivitetty: 9. huhtik. 2021


Avasimme tänään kolmen ensimmäisen myytävän pientalon ennakkomarkkinoinnin! Myytävät kohteet tulevat parhaillaan valmistuvan Pälkäneen Luopioisten Eco Villas- pientaloalueen naapuriin.


Vuokralle tarjottavat Eco Villas -pientalot ovat saavuttaneet huikean suosion ja saimme jatkuvasti kyselyjä tällaisen pikkutalon ostamisesta kiinnostuneilta. Lopulta mekin innostuimme ajatuksesta ja tässä sitä nyt ollaan.ONKO JÄRKEVÄMPÄÄ VUOKRATA VAI OSTAA OMAKSI?


Tämä on tietysti aihe mistä voidaan kiistellä loputtomiin. Kummassakin on kuitenkin omat etunsa! Vuokralla asuminen on tietysti huolettomampaa ja mahdolliset tilillä lepäävät ylimääräiset eurot voi laittaa tuottavaan työhön vaikkapa pörssiosakkeisiin. Kun taas omistusasuja voi tehdä tontillaan melkein mitä haluaa ja osa kuukausittaisista kustannuksista menee tavallaan säästöön, kun laina lyhenee.


Haluatko karkean arvion kuukausikustannustesi muutoksesta, jos ostat ihan oman Eco Villas -pientalon? Lainatarjoukset ovat tietysti aina henkilökohtaisia, mutta tällä lainalaskurilla pystyt suunnilleen haarukoimaan tulevan lainan kuukausierän suuruutta.


Miten tahansa päätätkään valita, niin olet aina lämpimästi tervetullut asumaan Eco Villas -pientalossa! Mutta päätös kannattaa tehdä pian, sillä vuokrakohteet ovat menneet kuumille kiville ja saattaapa näin käydä omistuskohteillekin :)

964 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page