top of page
Etsi
  • Writer's pictureEco Villas

Luopioisten Eco Villas -kylän havainnekuva ja aikataulupäivitys

Päivitetty: 23. lokak. 2020


Keskellä kylää kulkee pieni "kylänraitti". Jokaiseen taloon on varattu paikka ulkosaunalle tai -varastolle, näitä rakennetaan sitten kysynnän mukaisesti talojen yhteyteen. Takana kulkee Niementie.


Kylänraitin vasemmalla puolella (eli kauempana Niementiestä) asuvat nauttivat pihoillaan niittymaisemasta ja aamun sekä päivän auringosta, kun taas kylänraitin oikealla puolella asuvat saavat nauttia päiväauringon lisäksi ilta-auringosta. Ihan perimmäisten asuntojen maisemassa saattaa vähän pilkottaa myös Kukkiajärvi. Jokaisesta asunnosta on kätevä lähteä monipuolisille ulkoilureiteille.


Jokaiselle asunnolle tulee useamman sadan neliön kokoinen piha-alue. Talojen ja piharakennusten välissä on tilaa aina noin kahdeksan metriä.


Rakentaminen aloitetaan kuvan etualalta, tavoitteena on saada ensimmäiset neljä taloa muuttovalmiiksi joulukuussa 2020. Aikataulut eivät ole täysin menneet alkuperäisten toiveidemme mukaisesti (kuten usein rakentaessa käy), kiitämme hakemuksen täyttäneitä kärsivällisyydestä.


Hakemuksia on tullut todella paljon ja keskeytimmekin jo kahden viikon jälkeen kaiken maksullisen mainonnan, jotta pystyisimme yksilöllisesti käsittelemään jokaisen hakemuksen. Otamme toki silti edelleen vastaan hakemuksia, joten jos Eco Villas tuntuu olevan juuri sinua varten niin täytä ihmeessä hakemus! Pahoittelemme kuitenkin, ettemme pysty vastaamaan jokaiseen hakemukseen. Otamme yhteyttä vain ns. jatkoon päässeisiin ja kutsumme heidät ensin tutustumaan alueeseen.


Viralliset vuokrasopimukset teemme aina sitä mukaan, kun kunkin talon valmistumisen aikataulu on täysin varmistunut. Vaikka valinta ei osuisikaan sinuun heti, niin muuttoliikettä ja peruutuspaikkojakin varmasti tulee, jolloin voimme ottaa yhteyttä aiemmin hakemuksen täyttäneisiin.


Huh hellettä, nautitaan kaikki kesästä! Ja jos kaipaat viilennystä kotiisi niin muistathan, että pienellä lisärahalla saat omaan Eco Villaasi ilmalämpöpumpun jolla voit viilentää asuntoasi ja talvella lämmität edullisemmin :)

1 588 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page