top of page
Etsi
  • Writer's pictureEco Villas

Sähkötarjous ja alennus Tablebedin muuntuvasta sänkypöydästä


Monet asukkaamme ovat miettineet mistä kannattaisi ottaa sähkösopimus ja myös miten voisi kalustaa minitalonsa mahdollisimman kodikkaasti mutta tilaa säästävästi. Tähän tulee nyt vinkkejä!


Sähkötarjous


Monesti sähkösopimukseen tulee kaikenlaisia yllätyskuluja ja ensin halvalta näyttävä sopimus voikin olla kaikkea muuta kuin halpa. Pahimmillaan voi tulla jopa huijatuksi.


Siksi yleensä kannattaa suosia tunnettuja sähkömyyjiä. Yksi niistä on Helen. Helen ei välttämättä ole kaikkein halvin sähköyhtiö, mutta se on luotettava.


Helenin myyjä Saku Koponen teki Eco Villasin asukkaille selkeän tarjouksen:

Helenin 24kk sopimus. Hinta 5,48snt kWh, perusmaksu ensimmäisen vuoden 0 €/kk ja toisena vuonna 3 €/kk.

Voit joko soittaa Sakulle tai jättää soittopyynnön tekstarilla, tai hoitaa koko asian tekstarilla, Sakun numero on 040 1783361.


Näiden talojen sähkönkulutus on todella pientä, joten pieni kuukausiveloitus on iso etu. Muistathan, että Elenia veloittaa kuitenkin aina sähkön siirrosta perusmaksun ja kulutusmaksun.


Tablebed muuntuu pöydästä sängyksi, asukkaille -10%


Tämä pätevä ja erittäin laadukas tuote sopii mitoiltaan tosi hyvin Eco Villasin taloihin! Tablebed muuntautuu kätevästi pöydästä sängyksi ja päinvastoin alle 10 sekunnissa.


Hinnan puolesta hankintaa täytynee harkita hiukan pidempään kuin 10 sekuntia, mutta onneksi Tablebediltä oltiin yhteydessä ja luvattiin 10% alennus asukkaille. Alennuksen saa käyttöön Tablebedin verkkokaupan kassalla koodilla EcoVillas10. Mikäli hankit Tablebedin niin siitä olisi kiinnostavaa saada kuvia!


Verkkokauppa, tuotetiedot ja hinnat löytyvät täältä: https://www.tablebed.com/kauppa/


Inspiraatiokuvia löytyy puolestaan täältä, https://www.instagram.com/table_bed/


Lisätietoja saa myös suoraan Tablebedin Jannelta: Janne Orava, 040 820 4842, janne.orava@tablebed.com

Eco Villas ei saa mitään korvausta kummastakaan vinkistä vaan kaikki edut ovat puhtaasti sinun eduksesi.

328 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
Post: Blog2_Post
bottom of page